Interaktiivinen sisältö tuottaa liidejä

Hienoinkin ja mielenkiinoisinkin teksti on kuitenkin vain staattista. Elotonta. Interaktiivinen sisältö on suunniteltu herättämään tekstiä eloon ja osallistuttamaan verkkosivuston kävijää.

Verkkosivut ilman interaktiivista sisältöä on kuin itsepalvelumallinen kauppa. Kaikki oleellinen on varmasti tarjolla, mutta niin myyjää, kuin palveluakaan ei ole saatavilla. Verkkosivut interaktiivisella sisällöllä on kuin täyden palvelun kauppa. Kaikki oleellinen on tarjolla ja myyjä varmistaa, että löydät juuri sen mitä olet etsimässä.

Mitä interaktiivinen sisältö on?

Sana interaktiivinen sisältö ei välttämättä aukea kaikille. Interaktiivisella sisällöllä tarkoitetaan erilaisia botteja, jotka tietyillä säännöillä laukeavat, tehden ennalta määrättyjä ja suunnniteltuja toimenpiteitä.

Botti voi olla esimerkiksi näytön alareunaan ilmestyvä Chatbot - joka aloittaa verkkosivuston vierailijan kanssa keskusteludialogin. Interaktiivista sisältöä voi myös olla tekstin sisään rakennettu botti, joka tietyillä sääntöjen toteuduttua automaattisesti laukeaa ja aloittaa dialogin verkkosivuston vierailijan kanssa.

Tämä edesauttaa konvertoimaan verkkosivujen kävijöitä liideiksi, sillä botit ovat aina juuri oikeaan aikaan liikkeellä, kun vierailija on valmis antamaan yhteystietonsa ja pyytämään lisätietoa.