Meille töihin

Olemme aina kiinnostuneet erilaisista yhteistyökuvioista ja mahdollisuudesta työllistää ihmisiä myynnin pariin. Työmme sopii erinomaisesti mihin tahansa elämäntilanteeseen. Kaipaatko hiukan lisätuloja opiskelun oheen? Haluatko sivutyötä päätyösi ohelle? Kaipaatko myyntisalkkuusi lisää tuotteita?

Meitä ei sinun menot kiinnosta - voit tehdä niin paljon tai niin vähän kuin sinulle sopii. Meille käy myös, että tulet hakemaan myynnin kannuksesi täältä - koulutamme ja koulimme sinusta myyjän mielellämme.

Reilu ja avoin palkkiomalli

Toimit itsenäisenä jälleenmyyjänä joko oman yrityksesi tai laskutuspalvelun kautta. Tarjoamme palkkiot seuraavasti:

Liidipalkkio: 15 % alvittomasta laskutuksesta, mikäli lämmitetty liidi johtaa kauppoihin.

Myyntiprovisio: 40 % alvittomasta laskutuksesta.

Meillä saat myydä kaikkea, mitä mekin myymme - Maksamme reilusti ja sen mukaan, mitä olette sopineet laskutettavaksi. Saat myös osasi, vaikka laskutus kasvaisi jälkikäteen. Saat myös palkkion kolmansien osapuolien maksamista provisioista.

Myynnin ja markkinoinnin tuki

Haluamme tukea tekemistäsi - tarjoamme apua prospektointiin sekä kalentereiden täyttämiseen omalla alueellasi. Sparraamme ja koulutamme sinusta huippumyyjän.

Hae mukaan

Kerro meille itsestäsi ja lähetä vapamuotoinen hakemus osoitteeseen mikko@noxxi.fi tai soita 045 132 4461 niin jutellaan!