Mitä me teemme?

Yksinkertaistettuna:

Keskitymme tehostamaan asiakkaittemme verkossa tapahtuvaa asiakashankintaprosessia ja sitä kautta kasvattamaan myyntiä.

 

4 yksinkertaista steppiä.

Olemme paketoineet ainutlaatuisen palveluprosessin helposti ymmärrettäväksi ja hankittavaksi paketiksi. Jokainen palveluprosessi on oma pakettinsa, joten voimme palvella niin isoja kuin pieniäkin yrityksiä ja löydämme aina juuri oikean ratkaisun jokaiseen tarpeeseen.

1. steppi keskittyy verkkosivuihin. Suunnittelemme ja luomme hakukoneystävälliset verkkosivut, jotka löytyvät hakukoneista hyvin ja ennen kaikkea yrityksenne toimialan kannalta tärkeillä hakusanoilla. Sivusto rakennetaan tukemaan myyntiä.
Lue lisää verkkosivupalveluistamme

2. steppi keskittyy verkkosivujen kävijöihin. Verkkosivujen sisältö suunnitellaan ohjaamaan kävijää tekemään ennalta määritettyjä, tavoitteiden mukaisia toimenpiteitä. Ne voivat olla esimerkiksi esitteen tilaus, yhteydenotto tai suora osto.

Lue lisää liidien generoinnista

3. steppi keskittyy myyntiprosessin viilaukseen. Verkkosivut ovat nyt tuottaneet yhteydenoton tai halutun toimenpiteen. Seuraavaksi voidaan aloittaa myyntiprosessi tai aloittaa automatisoitu markkinoinnin prosessi. Tämä riippuu tavoitteistanne. Prosessin onnistuttua, teillä on uusi ja tyytyväinen asiakas.

Lue lisää myyntiprosessien tehostamisesta

4. steppi keskittyy jälkimarkkinoinnin ja myynnin hoitoon. Vuokrattava myynti- ja markkinointijohtaja varmistaa, että materiaali sekä yhteydenotot ovat laadukasta. Vuokrattava myynti- ja markkinointijohtaja tulkitsee raportit ja luvut sekä ohjaa myyntiänne oikeaan suuntaan.

Lue lisää vuokrattavasta myynti- ja markkinointijohtajasta

Pakettina tai erikseen

Paras tulos saavutetaan kokonaisvaltaisella prosessin uudistuksella, mutta ymmärrämme ajan ja resurssien tuomat rajoitteet. Siksi voimme tarjota palveluitamme myös pala kerrallaan.